Leégett a tetőszerkezet

WA

2012. augusztus 6., hétfő 18:31

Kigyulladt és teljesen leégett egy 200 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete hétfőn Bárdudvarnok határában; a lángok a közeli erdősávra is átterjedtek – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hétfőn kora délután gyulladt ki a családi ház tetőszerkezete. Az épületben senki nem tartózkodott, a tűzoltók két gázpalackot még épségben kihoztak az ingatlanból.

A családi házban keletkezett tüzet egy óra alatt eloltották, de a közeli kéthektáros erdősávra átterjedt lángok megfékezéséhez újabb egységeket riasztottak Kaposvárról, hogy a már helyszínen tartózkodó tűzoltók elvégezhessék az utómunkálatokat és kimenthessék az értékeket a házból.

Az oltásban összesen 18-an vettek részt. A vizsgálat lezárulta előtt sem a tűz keletkezési okáról, sem a kár nagyságáról nem tudtak tájékoztatást adni.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Stier Gábor

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.

Kuthi Áron

Későn ébredt az összes kisebbségi magyar párt

Öt hét alatt még legalább 300 ezer aláírást kell összegyűjteni az őshonos kisebbségek uniós védelme érdekében. A kudarcot is meg kell tudni magyarázni.

Radványi Benedek

Burján Csaba: Amikor kijöttünk Phjongcshangba, korizni alig tudtam

Az aranyérmes gyorskorcsolyázót már az általános iskolában azzal cukkolták, hogy olimpiai bajnok lesz. Interjú.

B. Kovács Gergely

A magyar falu, ami kis túlzással a fél világnak készít fakanalat

Pedagógiai fenyítőeszköz, konyhai alapfelszerelés és a nemzeti minimum. Egy nógrádikum nyomában.