Leszúrtak egy 23 éves férfit Angyalföldön

MN

2018. január 13., szombat 14:49, frissítve: szombat 15:32

Szombat délután egy óra körül érkezett bejelentés egy XIII. kerületi kórházból a Budapesti Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjába azzal, hogy egy férfit szúrt sérülésekkel vittek be ismerősei a kórházba, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy életét vesztette – írja a Police.

A nyomozók megállapították, hogy a férfit a XIII. kerületben a Kámfor utca és a Nővér utca kereszteződésében szúrták meg. Később a nyomozók azonosították az elkövetőt, és 13.40-kor a lakásában el is fogták. A 23 éves, budapesti A. Mártont előállították, és emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.