Lopásért kirúgott munkás ölte meg az E.ON igazgatóhelyettesét

MN

2018. február 13., kedd 13:52, frissítve: kedd 13:59

Évtizedek óta dolgozott az E.ON győri telephelyén az a férfi, aki múlt csütörtökön megkéselte Sz. Zsoltot, a cég igazgatóhelyettesét. A Bors információi szerint azonban az 54 éves, sofőrként dolgozó férfit nem sokkal a bűncselekmény előtt bocsátották el, mert üzemanyaglopáson kapták. A késelés napján a papírjaiért ment vissza a telephelyre, ezért engedték be.

Mint arról korábban beszámoltunk, az elkövető valószínűleg az igazgatóhoz akart bejutni, de a helyettes, Sz. Zsolt útját állta. A kirúgott sofőr dulakodás közben többször megszúrta a 43 éves igazgatóhelyettest, majd kiesett – vagy kiugrott – az ablakon és meghalt. A súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett, kétgyermekes Sz. Zsolt életét a hatórás műtét sem tudta megmenteni, a kórházban meghalt.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.