Megfenyegették, ha nem fizet, megverik

DA

2012. július 11., szerda 17:43

Őrizetbe vettek négy férfit, aki megzsarolt egy vásárosnaményi vállalkozót – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fedor Rita tájékoztatása szerint a kedden elfogott négy férfi – egy 44 éves vásárosnaményi, valamint egy 22 éves, egy 24 éves és egy 55 éves jándi lakos – 500 ezer forintot követelt a vállalkozótól annak fejében, hogy biztosítják cége zavartalan működését. A sértettet megfenyegették, hogy ha nem fizet, akkor megverik.

A négy zsarolót a pénz átadása után fogták el a rendőrök. A rendőrség a gyanúsítottakat zsarolás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat – tette hozzá a főhadnagy.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.