Meghalt egy kislány a kerecsendi patakban

MN

2017. augusztus 11., péntek 15:41, frissítve: péntek 16:11

Pénteken délelőtt egy négy és fél éves kislány feltehetően megfulladt a kerecsendi patakban. Az ügyben a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást – írja a Police.hu.

 
 

A rendőrök megkezdték a helyszíni és halottszemlét és ismeretlen tettes ellen indított eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel közölte, a falu patakjában délelőtt találtak rá a holttestre. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni a gyereket, de már nem sikerült.

Az MTI szemtanúktól úgy tudja: helybeliek húzták ki a patakból a gyermeket, és először ők próbálkoztak az újraélesztéssel, később mentőhelikopter is érkezett. Ugyancsak a helyszínen lévők mondták el azt is, hogy a szülők a kislányt a nagypapára bízták, akinek a pillanatnyi figyelmetlensége miatt kerülhetett a gyerek a patakhoz.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.