Meghalt egy kislány a kerecsendi patakban

MN

2017. augusztus 11., péntek 15:41, frissítve: péntek 16:11

Pénteken délelőtt egy négy és fél éves kislány feltehetően megfulladt a kerecsendi patakban. Az ügyben a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást – írja a Police.hu.

 
 

A rendőrök megkezdték a helyszíni és halottszemlét és ismeretlen tettes ellen indított eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel közölte, a falu patakjában délelőtt találtak rá a holttestre. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni a gyereket, de már nem sikerült.

Az MTI szemtanúktól úgy tudja: helybeliek húzták ki a patakból a gyermeket, és először ők próbálkoztak az újraélesztéssel, később mentőhelikopter is érkezett. Ugyancsak a helyszínen lévők mondták el azt is, hogy a szülők a kislányt a nagypapára bízták, akinek a pillanatnyi figyelmetlensége miatt kerülhetett a gyerek a patakhoz.

A szerkesztő ajánlja

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.