Meghalt egy kislány a kerecsendi patakban

MN

2017. augusztus 11., péntek 15:41, frissítve: péntek 16:11

Pénteken délelőtt egy négy és fél éves kislány feltehetően megfulladt a kerecsendi patakban. Az ügyben a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást – írja a Police.hu.

 
 

A rendőrök megkezdték a helyszíni és halottszemlét és ismeretlen tettes ellen indított eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel közölte, a falu patakjában délelőtt találtak rá a holttestre. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni a gyereket, de már nem sikerült.

Az MTI szemtanúktól úgy tudja: helybeliek húzták ki a patakból a gyermeket, és először ők próbálkoztak az újraélesztéssel, később mentőhelikopter is érkezett. Ugyancsak a helyszínen lévők mondták el azt is, hogy a szülők a kislányt a nagypapára bízták, akinek a pillanatnyi figyelmetlensége miatt kerülhetett a gyerek a patakhoz.

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.