Megszúrta, majd magára hagyta ismerősét egy kékcsei férfi

MN

2017. augusztus 13., vasárnap 08:54, frissítve: vasárnap 09:21

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség egy 24 éves kékcsei férfi ellen – írja a Police.hu.

A jelenlegi adatok szerint pénteken 21 óra 30 perc körül az úttesten magatehetetlen állapotban fekve találtak rá az arra járók egy 28 éves kékcsei férfira Szabolcsveresmart közelében. A férfi kórházi ellátása közben kiderült, hogy feltehetően bűncselekmény áldozata, mert testén több, szúrt sérülést találtak.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést a bűncselekmény elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében, és szombaton elfogták a 24 éves kékcsei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szúró eszközzel megsebesítette ismerősét.

A szúrások következtében életveszélyes és magatehetetlen állapotban lévő sértettet a férfi sorsára hagyta, és távozott a helyszínről. A rendőrök L. K. elfogását követően a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.