Megszúrta, majd magára hagyta ismerősét egy kékcsei férfi

MN

2017. augusztus 13., vasárnap 08:54, frissítve: vasárnap 09:21

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség egy 24 éves kékcsei férfi ellen – írja a Police.hu.

A jelenlegi adatok szerint pénteken 21 óra 30 perc körül az úttesten magatehetetlen állapotban fekve találtak rá az arra járók egy 28 éves kékcsei férfira Szabolcsveresmart közelében. A férfi kórházi ellátása közben kiderült, hogy feltehetően bűncselekmény áldozata, mert testén több, szúrt sérülést találtak.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést a bűncselekmény elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében, és szombaton elfogták a 24 éves kékcsei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szúró eszközzel megsebesítette ismerősét.

A szúrások következtében életveszélyes és magatehetetlen állapotban lévő sértettet a férfi sorsára hagyta, és távozott a helyszínről. A rendőrök L. K. elfogását követően a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

A szerkesztő ajánlja

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.