Megszúrta, majd magára hagyta ismerősét egy kékcsei férfi

MN

2017. augusztus 13., vasárnap 08:54, frissítve: vasárnap 09:21

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség egy 24 éves kékcsei férfi ellen – írja a Police.hu.

A jelenlegi adatok szerint pénteken 21 óra 30 perc körül az úttesten magatehetetlen állapotban fekve találtak rá az arra járók egy 28 éves kékcsei férfira Szabolcsveresmart közelében. A férfi kórházi ellátása közben kiderült, hogy feltehetően bűncselekmény áldozata, mert testén több, szúrt sérülést találtak.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést a bűncselekmény elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében, és szombaton elfogták a 24 éves kékcsei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szúró eszközzel megsebesítette ismerősét.

A szúrások következtében életveszélyes és magatehetetlen állapotban lévő sértettet a férfi sorsára hagyta, és távozott a helyszínről. A rendőrök L. K. elfogását követően a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.