Menekülteket szállító kisbusz borulhatott fel Apátfalvánál

MN

2017. október 3., kedd 05:58, frissítve: kedd 07:57

Egy ember meghalt, többen megsérültek abban a balesetben, amely Apátfalva külterületén, a 4434-es számú úton történt – írja a Police.hu.

Az előzetes adatok szerint egy illegális migránsokat szállító kisbusz borult fel. Az út balesettel érintett szakaszát a rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta.

A baleset kedden hajnali két óra körül, az M43-as autópálya felhajtójánál történt. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, és megkezdték a műszaki mentést. A helyszínre két mentőautó is érkezett.

Később a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte: tizenkilencen sérültek meg a balesetben, őket kórházba vitték. Juhász Árpád elmondta, a járőrök egy olasz rendszámú kisteherautót követtek, amikor a jármű román állampolgárságú sofőrje a Makó és Csanádpalota közötti úton, az M43-as autópálya felett átvezető felüljáró előtti körforgalom közelében elvesztette uralmát a gépkocsi fölött, és felborult. A sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.