Nem volt könnyű eljutni HÉV-vel a Szigetre

MN

2017. augusztus 13., vasárnap 13:52, frissítve: vasárnap 14:50

Felborult egy lakókocsi vasárnap kora délután a főváros III. kerületében, a Gróf Esterházy János rakparton, az Óbudai-sziget H-hídjánál – írta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A jármű az úttestre és a HÉV-sínekre borult. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a rakpart érintett szakaszát lezárták. Elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A BKK Facebook-oldalán azt írta, a HÉV a Batthyány tér és a Szentlélek tér között egy vágányon közlekedett, kiegészítő pótlásként autóbuszok is jártak. A HÉV vonalán azóta már megszűnt a korlátozás.

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.