Nem volt könnyű eljutni HÉV-vel a Szigetre

MN

2017. augusztus 13., vasárnap 13:52, frissítve: vasárnap 14:50

Felborult egy lakókocsi vasárnap kora délután a főváros III. kerületében, a Gróf Esterházy János rakparton, az Óbudai-sziget H-hídjánál – írta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A jármű az úttestre és a HÉV-sínekre borult. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a rakpart érintett szakaszát lezárták. Elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A BKK Facebook-oldalán azt írta, a HÉV a Batthyány tér és a Szentlélek tér között egy vágányon közlekedett, kiegészítő pótlásként autóbuszok is jártak. A HÉV vonalán azóta már megszűnt a korlátozás.

A szerkesztő ajánlja

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.