„No-go zóna” Budapesten: kellenek-e rendőrök a villamosra?

MN

2017. augusztus 11., péntek 17:20, frissítve: péntek 17:25

A migrációs helyzet enyhülésével a határon szolgáló rendőrök egy részének fővárosba csoportosítását javasolja Barabás Richárd, az ellenzéki Párbeszéd politikusa. Barabás az utóbbi időszak atrocitásai okán arról is beszélt a Klubrádiónak adott interjújában, hogy a fővárosi 1-es villamos lassan „no-go zóna” lesz.

Emlékezhetünk rá, nemrégiben egy fiatal lányt ütöttek és rángattak meg minden ok nélkül a Stadionok megállónál a szerelvényen, pár napja pedig egy egy másik utasnak a kutyáját rúgták le a járműről a nyitott ajtón át. Különösen sok rémtörténetet hallani a Stadionok vagy a Népliget megálló közeléből, de rossz hírű a Hős utca környéke is. 

Az 1-es villamoson közlekedő modern, spanyol gyártmányú villamosokon ugyan vannak fedélzeti biztonsági kamerák, ám a régebbi, Tatra típusú szerelvényeken nincsenek.

A szerkesztő ajánlja

Tompos Ádám, Schuszter Csaba

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája: megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Milyen áron készülnek az ország keleti csücskében búvó kisvárosban a nagy látványberuházások?

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.