Nyomozás indult a körzeti megbízott ellen

2012. augusztus 8., szerda 23:58

Emberölés bűntett kísérlete miatt indult nyomozás a tagyoni körzeti megbízott ellen a Veszprémi Nyomozó Ügyészségen.

Gulyás Ildikó, az ügyészség szóvivőjének tájékoztatása szerint kedd hajnalban lakossági bejelentés alapján keresett egy autót a körzeti megbízott Tagyonon. A járművet a Veszprém megyei település belterületén találta meg. A rendőri intézkedés során a körzeti megbízott használta a fegyverét.

A fegyverhasználat körülményeire és módjára tekintettel emberölés bűntett kísérlete miatt nyomoznak. A szóvivő cáfolta a megyei napilap internetes kiadásának, a Naplo-online.hu-nak azt az értesülését, mely szerint a körzeti megbízott már Zánkától követte volna az autót.

A Naplo-online.hu azt írta, hogy kedd hajnalban egy Zánkáról induló autót kezdett követni civil gépkocsival egy ottani polgárőr és egy szolgálaton kívüli rendőr. Az autóban két nő utazott, akik Nagyvázsony felé menekültek a körzeti megbízott elől. Egy tagyoni ház udvarában érték utol őket, ahol a rendőr két lövést adott le a nők kocsijára.

Az eset során senki nem sérült meg.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.