Öt kiló ketaminnal bukott le egy drogdíler Üllőn - Magyar Nemzet

Öt kiló ketaminnal bukott le egy drogdíler Üllőn

MN

2017. október 13., péntek 08:44, frissítve: péntek 09:12

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Sz. Roland Lajos 31 éves üllői lakos ellen a Monori Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya. A gyanúsítottat szerdán, a kora esti órákban egy üllői benzinkúton kábítószer átadása közben érték tetten a nyomozók.

A rendőrség közleménye szerint a férfinál házkutatás során mintegy öt kilogramm mennyiségben folyékony állapotú, üvegekbe kitöltött kábítószergyanús anyagot, továbbá fehér színű, porállagú anyagot, illetve zöld növényi származékot foglaltak le, amelyeket szakértő vizsgált meg.

Az előzetes szakvélemény alapján a vizsgált üvegekben lévő anyag ketamintartalma meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát. A ketamin erős fájdalomcsillapító, amelyet főleg súlyos sérülteknél, illetve műtétek után használnak, nagy dózisban hallucinációkat is okozhat.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.