Portyaszolgálat érte tetten a bűnöző triót

tt

2012. május 25., péntek 16:49

Egymillió forint értékű fémet próbáltak meg ellopni csütörtök éjjel egy raktárépületből, de tetten érték a tolvajokat – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

Állampolgári bejelentés érkezett a balatonalmádi rendőrkapitányságra, hogy egy papkeszi elhagyatott telken több fém hullámlemez van lerakva; később, szintén állampolgári bejelentés alapján a hatóság tudomására jutott, hogy Balatonfűzfőn egy használaton kívüli raktárépület-együttes – ami az útról nem látható – hátsó felének a bordás borító lemezeit megbontották, nagyobb mennyiség hiányzik belőle – mondta Kómár Viktória. A fotók alapján megállapították, hogy a lemezek mintázata megegyezik.

A portyaszolgálatot szervező nyomozók tetten értek két, 20 és 29 éves papkeszi férfit és a velük ott tartózkodó, szintén papkeszi 44 éves nőt; kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését. A fiatalabb férfit, mivel ellene több eljárás is folyamatban van, őrizetbe vették és előzetes letartóztatását indítványozták – fűzte hozzá Kómár Viktória.
A tolvajok egymillió forint lopási, és százezer forint rongálási kárt okoztak.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.