Személygépkocsi és teherautó ütközött

tt

2012. február 6., hétfő 12:07

Személygépkocsi és teherautó ütközött, de a balesetben senki sem sérült meg az 51-es főút 42-es és 43-as kilométere között, Kiskunlacháza térségében. Az érintett útszakaszon félpályás lezárás van érvényben – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint egy Baja felől Budapest felé haladó személyautó valószínűleg megcsúszott a havas, jeges burkolaton, majd áttérve a szemközti sávba, összeütközött egy teherautóval. A karambolban senki sem sérült meg.

Az érintett útszakaszt először teljes szélességében lezárták, ám nem sokkal ezelőtt az egyik sávot megnyitották, ahol a helyszínelés és műszaki mentés befejezéséig váltakozó irányban engedik haladni a járműveket – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.