Szentendréig jutott a János Kórházból

LM

2012. szeptember 11., kedd 21:25

Szentendrén fogták el a rendőrök azt a férfit, aki rendőri őrizetből szökött meg a János kórházból – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője kedd este.

Hétfőn Pilisvörösváron lopás közben értek tetten egy férfit, akit emiatt előállítottak, majd őrizetbe vettek. Később azonban megfigyelésre átszállították a budapesti János Kórházba. Kedden, amikor kiment a mosdóba – feltehetően az ablakon át –, megszökött.

A férfi ellen körözést adtak ki, majd Szentendrén egy családi házban, az ismerősénél találták meg, ezután előállították, és őrizetbe vették. Később visszaviszik a János Kórházba, mert kórházi kezelés alatt áll. Beluzsárné Belicza Andrea azt mondta: erre azért van szükség, mert a férfi elfogásakor rosszullétre panaszkodott, illetve már hétfői elfogásakor olyan sérülések voltak rajta, amelyek indokolták ellátását.

A férfi ellen most már a lopás mellett fogolyszökés miatt is eljárást indított a rendőrség – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.