Tizenhét évet kapott a darabolós gyilkos

WL

2012. május 18., péntek 12:11

Helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla a nagymányoki „darabolós gyilkosként" elhíresült férfira korábban kiszabott tizenhét év fegyházbüntetést pénteken meghozott, jogerős határozatában.

A táblabíróság tanácsa megalapozottnak találta az ügyben első fokon eljáró Szekszárdi Törvényszék döntését és vádlottat különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt marasztalta el. Mellékbüntetésként 10 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, valamint 962 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte.

A fiatal férfi 2010. szeptember 28-án kábítószer és alkohol hatása alatt egy szekercével agyonverte féltestvérét, majd áldozata testét feldarabolta és a házuk pincéjében elrejtette. A torzóról videofelvételt készített, amit feltöltött a számítógépére.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.