Tömegkarambol történt a Szent István hídon

LM

2012. július 16., hétfő 14:34, frissítve: hétfő 14:38

Hárman megsérültek, amikor négy jármű ütközött hétfőn a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán, a Szent István hídon; az útszakaszt teljesen lezárták – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelem szóvivője.

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a baleset eddig tisztázatlan okból, kora délután történt. Az MTI helyszíni információi szerint az érintett útszakaszon egy cseh rendszámú kamion, egy román rendszámú kisteherautó és két személygépkocsi karambolozott. A két személyautó közül az egyik ugyancsak román.

Az elsődleges adatok szerint a három sérült közül egy embert súlyos, kettőt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az egyik járműből több négyzetméternyi területen olaj folyt a híd útburkolatára, a síkosságmentesítést jelenleg is végzik a szolnoki tűzoltók.

A 4-es főút érintett szakaszát a helyszínelés, illetve a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség. A forgalmat Szolnok belvárosa felé elterelik, emiatt mind Budapest, mind Debrecen felől több kilométeres torlódás alakult ki.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.