Túl van az életveszélyen a megszurkált nő

NT

2012. május 3., csütörtök 16:04

Túl van az életveszélyen az a csákvári nő, akit szerda délelőtt szállítottak a Fejér Megyei Szent György Kórházba, miután férje késsel többször megszúrta – tájékoztatta az intézmény orvosigazgató-helyettese csütörtökön az MTI-t.

Szabó Gabriella elmondta, hogy mentőhelikopter szállította intézményükbe a nőt, akinek szívtájékon egy, hasfalán három, karjain több vágott és szúrt seb volt. A műtét után az intenzív osztályon ápolták, de már átszállították a sebészeti osztályra, túl van az életveszélyen. Felépülésének időtartamáról, illetve további műtétek szükségességéről az orvosigazgató-helyettes egyelőre nem tudott nyilatkozni.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán közölte az MTI-vel, hogy a Fejér megyei Csákváron egy 55 éves férfi késsel életveszélyesen megsebesítette feleségét. Az eset a házaspár otthonában történt: a férfi behívta a szobába feleségét, majd többször megszúrta. A feleség édesanyja, hallva lánya sikoltozását, kimenekült a házból, és a szomszédoktól kért segítséget. Az elkövetőt a szomszédok fogták le és vezették ki az udvarra, onnan a férfi ismeretlen helyre távozott.

Holttestét szerda délután Gánt területén, egy hétvégi házas övezetben találták meg a bicskei rendőrök. A férfi öngyilkos lett.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.