Újabb csapás érte a Lokit

TK

2011. december 5., hétfő 16:27

Nem állt meg az alapemberek távozása, ismét csapás érte a Debrecent.

Újabb vérveszteség érte a DVSC-Fórum alakulatát: a csapat alapembere, a korábban a válogatottnál is számításba vett Csáki Viktória a francia Metz csapatában folytatja pályafutását. A jobbszélsővel – a korábban távozó kézisekhez hasonlóan – közös megegyezéssel bontott szerződést a DVSC vezetése.

„Nagyon rossz érzés úgy elmenni, hogy igazából nem akarsz távozni, viszont rávisz a kényszer – nyilatkozta a Naplónak Csáki Viktória, aki tíz évet „húzott le” a Lokiban. – Hihetetlen, hogy egy éve még a Bajnokok Ligájában játszottunk és másodikok lettünk a bajnokságban, most pedig szétesik a gárda. Nagyon sajnálom, hogy idáig jutottunk” – mondta nagyon szomorúan a szélső, aki fél plusz egyéves szerződést kötött a francia Metz alakulatával, ami azt jelenti, hogy fél év után, ha mindkét fél akarja, akkor még egy évvel meghosszabbítják a kontraktust.

A Metz gárdája még érdekelt a Bajnokok Ligája csatározásaiban (a Podgorica, a Ljubljana és a Valcea az ellenfelük a középdöntőben), így Csáki újra pályára léphet az elit küzdelemsorozatban.

Forrás: Haon

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.