Várpalotai hintabaleset: javult a koponyasérült fiú állapota

MN

2017. szeptember 12., kedd 15:01, frissítve: kedd 15:13

Pénteken levették az altatógépről a 18 éves fiút, aki koponyasérülést szenvedett a Várpalotai Napok Hunyadi Mátyás téri rendezvényén – mondta el a fiatal édesanyja a Zaol.hu-nak. Hozzátette, ő minden apró mozdulatnak nagyon örül, és fia már megszorítja a kezét, illetve a könnye is folyik néha.

A portál azt írja, az orvosok közölték a családdal, hogy az eredmények alapján kicsit jobb a fiú állapota, azonban óva intették őket a túlzott bizakodástól.

A várpalotai napok Hunyadi Mátyás téri rendezvényén szeptember 2-án esett szét egy nyolcszemélyes hidraulikus hinta. A balesetben öten sérültek meg, közülük egy sérültet a helyszínen láttak el, négyet pedig a veszprémi kórházba vittek. A koponyasérülést szenvedett 18 éves férfit később mentőhelikopterrel átszállították a győri Petz Aladár kórházba.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.