Visszaköltözhettek a lakók Bácsbokodon

TK

2011. december 13., kedd 18:39

Visszaköltözhettek a lakók abba a tizenkilenc házba Bácsbokodon, amelyet kedden azért kellett elhagyniuk, mert egy robbanóeszközt fordított ki a földből egy munkagép – közölte a rendőrség az MTI-vel.

A tűzszerészek elszállították és felrobbantották a második világháborús bombát – mondta Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A robbanóeszköztől kétszáz méteren belül lévő ingatlanokból huszonkét ember ment át a helyi művelődési házba.

Az MNO megírta, hogy tizenkilenc ház lakóit és két üzlethelyiség dolgozóit kellett kiköltöztetni ideiglenesen kedden Bácsbokodon, mert földmunkálatok során egy megközelítőleg ötven kilogrammos robbanóeszközt fordított ki a munkagép.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.