Zárlat alatt az életveszélyes sérülést okozó kutyák

PR

2012. augusztus 9., csütörtök 16:28, frissítve: csütörtök 16:37

Helyszíni zárlat alá helyezték a szerdán a Tolna megyei Decs-Szőlőhegyen egy kilencéves fiúnak életveszélyes sérülést okozó kutyákat – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

Király Balázs, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint az állatorvos a három állat megfigyelésére rendelt el kéthetes zárlatot.

A kutyák szerda reggel házuk udvarán, játék közben támadták meg a kisfiút. Az MTI úgy tudja, rotweilerek támadtak a gyermekre, aki a baleset idején alvó, idősebb testvérével tartózkodott otthon. A mentőknek egy szomszéd segített bejutni a ház udvarára.

A szekszárdi Balassa János Kórház a szülők kérésére nem adott tájékoztatást a kisfiú állapotáról. Az MTI információja szerint újra kellett éleszteni a sérült gyermeket, aki szerdán műtéten esett át.

Király Balázs azt is közölte, hogy az ügyben indult közigazgatási eljárást – tekintettel a baleset súlyosságára – a Szekszárdi Rendőrkapitányság helyett a TMRFK folytatja.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.