Fejbe rúglak – mondta a szoci sajtós

2014. február 24., hétfő 19:01, frissítve: kedd 00:01

Mondtam én, hogy lesz még idő, amikor visszasírjuk Déri Balázs kommunikációs igazgatót. Jó, persze volt az a kis bajai videóbotrány, de legalább kérdezni lehetett.

Most is próbáltunk. Fiatal kollégám Korózs Lajos sajtótájékoztatóján legalább három kérdést feltett. Közben az MSZP-sajtóterem másik oldalán, ahol az operatőrök és a segédoperatőrök tartózkodtak, az egyik szoci sajtós (egy szintén fiatal fiú) beszólt segédoperatőrünknek, hogy most már fejbe rúgná riporter kollégánkat a kérdései miatt. Kollégánk kikérte magának a stílust. A „diszkrét” válasz megérkezett: „Téged is fejbe rúglak, b... meg!”

Megértjük, hogy nagy a baj az MSZP-nél. A miniszterelnök-jelöltjük többet bujkál, mint Ságvári Endre, viszont egyre többször találkozni betojt szoci politikussal, aki attól retteg, ő lesz a következő Simon Gábor. Értem, hogy nagy a baj az MSZP-nél, de ettől még nem kéne fejbe rúgással fenyegetni egy riportert, még akkor sem, ha Hír TV-s. Vagy épp azért nem.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.