A védhetetlen védelme

2015. november 19., csütörtök 10:53, frissítve: vasárnap 17:12

A balliberális parlamenti és véleményelit szisztematikusan teszi tönkre a baloldalt Magyarországon. Mondhat bármit akár Konrád, akár Kertész, azok szenilis vénemberek, akik nem értik az idők szavát. A mindig józan és kulturált Hiller áruló. Mindenki Orbán bérence, aki fölmondja a védhetetlen védelmét.

Nem menekültek, hanem bevándorlók. Nem háború elől menekülnek, hanem Magyarországról és Ausztriából Németországba és Skandináviába a még több szociális juttatás reményében. Nagyrészt – nyelv, szakma és a helyi kultúra ismeretének hiányában – integrálódásra alkalmatlan migránsok. Ötből négy fiatal férfi. Asszonyaikat a békés és biztonságos török menekülttáborokban hagyták.

Egy részük a terror elől fut, másik részük azért, mert a terrorista frakciójukat az amerikaiak, a kurdok vagy Aszad erői szétbombázták. Olyan tömegben özönlenek, hogy lehetetlen valamennyiük bevándorlásának szándékát felmérve eseti döntéseket hozni. Ez a végletekig terheli a hatóságokat és a titkosszolgálatokat – Párizs így válik védtelenné.

Ma már azt is tudjuk, hogy a migránsok közt terroristák vannak. Nem tudjuk, mennyien, és nem tudjuk, milyen megbízással, de ha egy se lenne köztük, akkor sem volna esélyünk egy ilyen emberáradat integrálására. Párizsban pedig nemcsak migránsok gyilkoltak, hanem született franciák is, akiknek az anyanyelve is a francia volt. Csakhogy az iszlám nem oldódik a Coca-Colában. Ennek a helyzetnek a kezelése nemcsak a ma itt élőket, hanem az unokáikat is érinti majd. Bármilyen identitásba vájó legyen is sokaknak, ezúttal el kell ismerni, hogy Orbán politikája a józanság politikája. Ahogy vállalhatatlan volt a keleti nyitás meg az illiberális handabandázás, annyira vállalható a nők egyenjogúsága, a szabad szexualitás, a szabad véleménynyilvánítás és az európai értékek mellett elhangzó érvelés. Mindkettőt nem lehet elutasítani. Az meg már legyen a rajongók nyomorúsága, hogy pár éve ugyanazzal a degenerált lelkesedéssel ünnepelték a Törökországgal és Azerbajdzsánnal szövetkező miniszterelnököt, amellyel most a végvári kapitányt.

A kvóták működésképtelenek. Ellenkeznek Európa szellemével, ami szabad lakóhely-választási jogot diktál, és ellenkeznek az európaiak szuverenitásával: ahol a lakosság nem dönt arról, hogy kikkel hajlandó együtt élni, az nem ország, csupán terület. Európának üldözött keresztényeket meg üldözött muzulmán nőket kellene befogadnia azok helyett, akik a menekülttáborokban tovább vegzálják a kisebbségeket – épp a keresztényeket és a nőket.

Vita & Vélemény hírlevél

A Magyar Nemzet véleménycikkei mindennap e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Ez az emailcím nem érvényes

Amit a hazai baloldal tesz, az nyílt szálláscsinálás a Jobbiknak, továbbá elárulása mindazoknak, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének valós hitványságával, korruptságával, feudális viszonyaival, vagy az oktatás és a kultúra módszeres lezüllesztésével állnak szemben.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2015.11.19.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.