Lerántjuk a leplet a jóslásról

Varga Eszter

2011. december 13., kedd 20:40

Az első 13 sorban jósolunk Önnek, meg fog lepődni, mennyi mindent tudunk Önről.

„Nagyon örülünk, hogy olvassa az oldalt.

Íme, az Ön jelene és jövője:
Látom, nyugtalanítja valami, megértem, hiszen éppen a jövőjébe fog beleolvasni. Érzem, hogy amit a legjobban vár az élettől, az néha irreálisnak tűnik, s Ön már-már attól fél, hogy mindez teljesen elérhetetlen. Úgy érzem, Ön olykor barátkozó, nyílt és bizakodó az emberekkel, máskor pedig visszahúzódó, tartózkodó és óvatos. Büszke rá, hogy önállóan alkot ítéletet, s csak akkor hiszi el, amit lát és hall, ha kellő bizonyítékot kap rá. Kedveli a változást és a változatosságot, idegesíti a korlátozás és a monotónia. Szívesen megosztja legbensőbb érzéseit az Önhöz legközelebb állókkal, de felismerte, hogy nem bölcs dolog, ha túlontúl nyílt és kitárulkozó.
Egy S betűs férfi most erősen hat Önre, a jövő hónapban pedig felkeresi Önt egy novemberi születésű nő egy izgalmas ajánlattal. A külső személő számára Ön higgadt és fegyelmezett, belül azonban nyugtalan és aggodalmas, s gyakran rágódik azon, hogy csakugyan jól döntött-e?”

Nos mennyire talált? Pontosan elemeztük Önt? A kutatások azt mutatják, hogy a fenti jellemzés 80 százalékban ráillik bárkire.

Manapság ennek ellenére egyre többen mennek jóshoz, látóhoz, a legkülönbözőbbekhez. Számtalan területen tudnak nekünk segíteni, kezdve a legáltalánosabbakkal, szerelem, karrier, család, egészség, már a jogi ügyekben, elhunyt szeretteinkkel, házi kedvenceinkkel, spirituális fejlődésünkkel kapcsolatban is.

Annak ellenére, hogy a kutatások bizonyítják, hogy igencsak kevés varázslat van az ilyen szeánszokban, hogy akármelyikünk szerezhet látnoki bizonyítványt, hogy szemünk láttára duzzad a jósbiznisz, tv-csatornák, telefonos szolgáltatások, újságok épülnek erre, mi továbbra is hiszékenyek maradunk.

Jósunk nem különleges képességekkel rendelkezik. Mint nagyon jó testbeszéd olvasó, jól ismeri az emberi természetet és tisztában van a statisztikai valószínűséggel. A produkcióhoz tetszés szerint választhatóak kellékek. Legyen az kártya, kristálygömb, kagylók, csirkecsontok, sejtelmes megvilágítás, halk zene egy kis füstölő, és már kész is a varázslat. Vagy a csalás, ámítás, szemfényvesztés?

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.