Játék nyereményekkel a tudatos diákokért

családháló.hu

2012. január 19., csütörtök 13:42

Sulitotó, Sulirajz és Suligyakorlat – ezekkel a címszavakkal foglalható össze az a értékes nyereményekért zajló verseny, melyben 14-18 éves diákok vehetnek részt az ország bármely iskolájából. A játék részleteiről dr. Eitmann Norbertet, a Sulivetélkedő egyik szervezőjét kérdeztük.

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége és a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (KÖFE) közös szervezésében idén is megrendezésre kerül a nagysikerű Sulitotó utódjaként az Országos Fogyasztóvédelmi Sulivetélkedő elnevezésű fogyasztóvédelmi vetélkedő – tájékoztatta a Családhálót dr. Eitmann Norbert, a KÖFE elnöke.

A részletekről szólva kifejtette, a kampány egyértelmű célja a figyelemfelkeltés. Mint mondta, a mindennapi élet során bármikor kerülhetnek a fiatal fogyasztók is olyan helyzetbe, ahol jogaikat érvényesíteni kell. A vetélkedő során szerzett tudás, tapasztalat nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy egy későbbi fogyasztói jogvitában erélyesen tudjanak fellépni jogaik védelmében.

A szervezetek a kampányra elektronikus úton küldött levéllel hívták fel Magyarország összes középiskolájának a figyelmét. Mint megtudtuk, a szervezők háromfős csapatok jelentkezését várják, egy iskolából több csapat is megmérettetheti magát a versenyen.

A folytatáshoz kattintson ide.

A szerkesztő ajánlja