Székelyföldi gyerekek buszára támadtak a román csapat szurkolói

WL

2012. március 12., hétfő 16:38

Nyolc és tizenkét év közötti székelyföldi gyerekeket szállító autóbuszt dobáltak meg egy román kézilabdacsapat szurkolói a kelet-romániai Bákóban, szerencsére senki nem sérült meg – adta hírül hétfőn az Adevarul című román napilap internetes kiadásában.

Az incidens a kelet-romániai város központjában történt, ahol a gyerekek egy atlétikaversenyen vettek részt. A lap szerint a román élvonalban szereplő Stiinta férfi kézilabdacsapat szurkolói támadtak a buszra. A bákói együttes éppen aznap játszott bajnoki mérkőzést hazai pályán Székelyudvarhely csapatával.

Szemtanúk szerint a mintegy 15 szurkoló ittas állapotban volt, és a székelyudvarhelyi kézilabdacsapatot szidalmazták. Amikor meglátták a hargitai rendszámú buszt, obszcén jeleket mutogattak feléjük, majd kövekkel dobták meg a járművet, amelynek ablaka betört, de szerencsére senki nem sérült meg.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.