Édességboltban torkoskodott egy medve

TL

2012. augusztus 9., csütörtök 18:14

Egy medve hétszer tért be egy édességboltba negyed órán belül az Egyesült Államokban, miután nagyon ízlett neki a portéka.

Az eset Colorado államban történt. Az üzlet kamerájának felvétele szerint a fekete medve kora reggel, még nyitás előtt tért be a boltba először, a hátsó ajtaján keresztül. Felmarkolt némi édességet, majd kiment, hogy elfogyassza. Olyannyira ízlett neki a csokoládé, hogy többször visszatért újabb falatokért. A mackó összesen hatszor repetázott, de az is lehet, hogy egész estig ki-be járkált volna, ha a hetedik lopkodás után nem ijeszti el egy arra haladó autó.

A vadállat semmit nem tört el és nem vert le, látogatását csak némi kosz jelezte a pulton, valamint egy-két csokipapír a padlón. Mint kiderült, a hátsó ajtó nem volt rendesen bezárva, ezért tudott könnyedén bejutni a boltba.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.