Elpusztult Thiller + Képek

TK

2012. június 28., csütörtök 10:42

Elpusztult Michael Jackson Thriller nevű tigrise, amely a popsztár életében a Neverland birtok lakója volt.

A 13 esztendős, 170 kilós állat Tippi Hedren színésznő és állatvédő kaliforniai állatmenhelyén múlt ki szerdán tüdőrák következtében. Az állatot felboncolták, majd elhamvasztották. A menhely dolgozói később privát búcsúztatás keretében temetik el az állat maradványait a telepnek erre a célra fenntartott részén.

Fotó: Sodahead.com


Thriller fivérével, Sabuval 1998. november 20-án született, és 2006. május 4-éig élt Michael Jackson birtokán. Amikor a sztár elhagyta Neverlandet, állatorvosa felkérte Hedrent, hogy adjon helyet a nagymacskáknak a Los Anglestől 50 kilométerre fekvő menhelyén. A birtok egyéb állatait, a zsiráfokat, flamingókat, orángutánokat, elefántokat, valamint többtucatnyi hüllőt egyéb amerikai menhelyek fogadták be.

Fotó: Flickr.com


Hedren elmondta: a 2009-ben elhunyt Jackson gyakran emlegette állatait, de sohasem érdeklődött utánuk, és adománnyal sem járult hozzá menhelyi gondozásukhoz. Egy évvel a tigrisek megérkezése után Thrillerről és Saburól készült fotókat és pólókat küldtek Jackson gyerekeinek, de semmiféle választ nem kaptak – mondta el az adományokból fenntartott menhely vezetője.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.