Kihirdették Az év kutyabarát helye 2014 pályázat nyerteseit

UDM

2014. szeptember 20., szombat 11:32, frissítve: hétfő 18:52

Budapesten a Mazel Tov éttermet, vidéken az ürömi Hütte éttermet választották meg étterem-kategóriában az év kutyabarát helyének az azonos címmel meghirdetett pályázat internetes szavazói. Az év kutyabarát embere elismerést Sándor Zoltán Attila, a kőbányai Széchenyi István általános iskola igazgatója kapta.

Hagyományteremtő céllal indította a Kutyabarát.hu az év egyik legérdekesebb kutyabarát kezdeményezését, Az év kutyabarát helye elnevezésű pályázatot, azokat a vállalkozásokat szólítva meg, amelyek felfigyeltek arra, hogy egyre több kutyatartó szeretné állatával együtt igénybe venni a vendéglátóhelyek szolgáltatásait, és szívesen is fogadják őket. A pályázaton nyolc kategóriában 63 nevezés érkezett, az leadott szavazatok száma mintegy 8000 volt – tájékoztatta pénteken a honlap az MTI-t.

A pályázaton részt vett kutyabarát helyek mind nyertesek, hozzáállásukkal közvetítik a kutyabarát szellemiséget, népszerűsítik a felelős kutyatartást – mondta Sziládi-Kovács Hajnalka, a Kutyabarát.hu egyik alapítója.

A legtöbb szavazatot kapott, valamint a különdíjban részesült pályázók a jövőben minden reklámfelületükön hirdethetik a díjat, az év kutyabarát helyének logóját.

A kávézók kategóriájában Budapesten a Teréz körúti California Coffee, vidéken a mosonmagyaróvári Várkert Kávézó kapta a legtöbb szavazatot. A romkocsmák közül a Raqpart Budapest, a panzióknál a délegyházi Tavirózsa Kemping kapta az elismerést. Szálloda-kategóriában az internetes szavazók a nemesnépi Abbázia Country Club Hotelt választották az év kutyabarát helyének, a munkahelyek közül a kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola kapta az elismerést.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.