Csodálatos szerelem született, a celebgyerek meg bőgött

Muki

2012. április 28., szombat 14:40, frissítve: szombat 19:07

Nagyon csodálatos dolog történt. Ez szinte már bejutifyfuol. Szerelemnapok.

Minden ok megvan az örömre, még így január közepén is, amikor repkednek a mínuszok. Szóval annyi van, hogy a Vera néven bejegyzett és létező húsz- vagy huszonegy éves, újabban virsliszájúnak nevezett lány újra boldog. Egyszer fenn, egyszer lenn, ugyanis Cristofel a közelmúltban inzultálta, amiért volt már a yardon is, szóval volt ez az inzultálós trauma, ami traumát okozott. Ez a sok jóval egyébként sem kecsegtető, párkapcsolatnak nevezett hakni nagy vihar közepette bomlott fel, igen rövid felezési idővel.

A plüssállatka lefejezését most egy Márkó nevű arc igyekszik kitörölni Vera lelkéből. Milyen furcsa az élet, az új gyerek is majdnem VV lett, pont összefutnak a kórházban, és ami a legfontosabb, egy hullámhosszon vannak.

A kőkemény és nagyon intelligensen nyerítő Crisofel meg besírt, amikor megtudta, hogy „végleg lapát van, haver!” Kemény gyerek, az biztos.

Az ifjú pár egy hullámhosszon van. Persze csak egyelőre, mert az alfahím – és akkor most nem írok jelzőket, nehogy sérüljenek a személyiségi jogai – biztos megpiszkálja majd a sávkeresőt. Lesz itt még recsegés, az biztos.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.