Mennyit ér egy ötperces szexi távolbanézés?

Muki

2012. május 13., vasárnap 13:03, frissítve: vasárnap 13:34

Tébolyda ez az ország, hogy ilyen események megeshetnek. Érthetetlen, miért nem látták előre a dolgot: Magyarországon a legtöbb az egy négyzetméterre jutó látók, jósok, illetve speciális mentalisták száma.

Bizony nagy pofára esés lehet, amikor egy szakasznyi valaki elindul millió kilométerekre az otthonától ülepet vakargatni, lemennek haknizni, erre elmaradnak a pénzek. De van igazság is ezen a Földön. A szaklap szerint át akarták cseszni Sehbizederedátát is, de nem sikerült, mert ő bezzeg készenlétben volt, mint hülye gyerek az atomvillanás előtt. Hiába az üvegplafon-jelenség, a férfiak és nők közötti 18-20 százalékos keresetkülönbség azonos pozíciókban, Sehminzé reményt ad, ő majd megoldja. Persze mindez csak összefogással sikerülhet, mint ahogy a parlagfű elleni küzdelem is.

Őszinte részvétem ezért a kínos esetért, de legalább a viszketés elmúlott. Persze ezeket semmi rossz szó nem érheti, dolgoznak keményen, szépen részeseivé válnak a munkaalapú társadalomnak. Kemény kihívás lehet az always cool állapot fönntartása, mert az nem lévén determinisztikus, állandóan stimulálni kell a dolgokat. Ezeknek a valóvilágosoknak valami szakszervezetbe kellene tömörülniük, akár nekimenni a politika világának is, mert itt jogokat kell szerezni. Épül a munkaalapú szoszájeti, biztos pilléreken nyugszik a jövő.

Kőkeményen rögzíteni kell, mennyi jár szexi távolba nézésért, online csecsműtétért, mi a tarifája a vakarózásnak. Van egy rakás dolog, amihez ezek értenek – mindent rögzíteni kell tételről tételre. Nincs mese: új társadalmi szerződést kell kötni a celebekkel.

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.