Mi lesz a szegény pornós lánnyal?

Muki

2012. január 30., hétfő 19:00

Komolyan mondom, nagyon féltem az érzékeny lelkű lányt, aki pornózott, és még nem tudja, hogy már mindenki tudja, amiről ő azt hiszi, hogy még nem és bizony sohase.

Ez ám a karrier! ÁLOMSZERZŐDÉS várja VV Verát, ha kijön a villából! A szaklap szerint az érzékeny lelkű lány pornója – diszkrétebben: felnőttfilmje – igazi sikertörténet. Viszik, mint a cukrot, és akár még a szakterület Oscar-díja is befigyelhet érte. Gondolom, az ilyen film inkább a képi dolgokkal operál és nem a szövegre épül. Fejlett, többdimenziós, analizáló, a szubszidiaritás és a holisztikus gondolkodás elvét is felhasználva a módszertanban, szubatomi szinten kell gondolkodni ebben a kérdésben, kalkulálva bizonyos metafizikai determinációkkal is. Szóval, nehéz műfaj ez.

Az érzékeny lelkű lány amúgy nem tűnik egy akadémiai doktornak, persze a fene se tudja, milyen titkokat őriz még. A pornót akár valamilyen tudományos fokozat is követheti, mert ha tendenciájában nézzük az ügyeket évekre visszamenőleg, valahogy mindig kiderül, hogy valami van.

Úgy érzem, hogy az érzékeny lelkű lány – miután kiutálják a villából – nem húz el vadliba módjára olyan gyorsan oda, ahonnan jött, mint a többi nyomorult, van benne muníció bőven. Lesz itt még miről ugatni. Tízmillás szerződés várja a minden bizonnyal rendkívüli tehetséggel megáldott lányt.

Amikor kijön, várhatón lesz egy nagy összeomlás az „én vagyok az áldozat” örök slágerével, majd felülkerekedik a dac és a „nekem ne ugasson senki” attitűd, s már faragják is a követendő ikont. Következő stáció pedig a „beperelek mindenkit” lesz aki csúnyán néz, s a végén az derül ki ország-világ számára, hogy dehogy: nincs itt semmi gond, sőőőőőt.

Az a vadbarom, aki iskoláztatja a gyerekét, vért izzad, hogy megőrizze azt a valamit, amit családnak gondolunk, képzi magát, vért izzad, hogy éppen az ilyen Vera-félék által kibocsátott sugárzás a lehető legkisebb mértékben érje a gyereket és még őt magát is. De tényleg: nem az a nagyon hülye, aki hajnal négykor már a buszon ül, mert hattól műszak ötven kilométerrel arrébb? Mer’ mindennek a fényében nagyon úgy tűnik. Megfizetik itt a munkát, csak nem azt.

Félreértés ne essen már: különösebben nem hat meg, hogy az ilyenek milyen gyorsan és elementáris erővel törnek vagy omlanak össze. Annyi kérésem lenne csak a legfelsőbb erőkhöz, hogy a négy fal között tegyék.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.