Holttestet találtak a sorozatgyilkosos széria forgatásán

2017. szeptember 17., vasárnap 22:22, frissítve: hétfő 07:23

Holttestre bukkant a rendőrség a BBC sorozatgyilkosos szériája, a Rellik forgatása közben –számolt be az NME. A stáb egyébként épp azért volt a helyszínen, hogy egy hasonlóan vérfagyasztó jelenetet rögzítsen. – A filmesek megérkeztek felvenni a saját holttestüket, de a rendőrség azt mondta, ez nem lehetséges, mert közben találtak egy valódi halottat – mondta a Mirrornak a szériában pszichiátert alakító Paterson Joseph.

A szereplő szerint más furcsaságok is megestek a forgatások alatt: Richard Dormernek például épp olyan varasodások tűntek fel az arcán, mint karakterének, aki egy savas támadásban sérült meg. – Ezt nagyon különösnek találtuk – fejtegette Joseph.

A Rellik visszafelé meséli egy sorozatgyilkos történetét: az első epizódban láthatjuk, amint elkapják őt. A Trónok harca sorozat sztárja, Richard Dormer által játszott Gabriel Markhamot követhetjük aztán, akit a nyomozás során savval öntenek le. 

A hatrészes széria szeptember 11-én debütált a BBC One csatornán, és megnézhető iPlayeren is. 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.