Liam Neeson visszatér a Csillagok háborúja világába? - Magyar Nemzet

Liam Neeson visszatér a Csillagok háborúja világába?

2017. szeptember 29., péntek 18:31, frissítve: vasárnap 10:44

Van az a pénz, amiért ismét Star Wars-filmet forgatna Liam Neeson. Erről a színész Entertainment Tonightnak nyilatkozott, ahol eredendően új filmjéről, a Mark Feltről kérdezte a riporter. Mint mondta, most hall arról először, hogy Obi-Wan Kenobi karakteréről antológiafilmet készít a Lucasfilm.

Kijelentette, nem került szóba, hogy visszahoznák a Baljós árnyakban általa alakított Qui-Gon Jinn karakterét, őt legalábbis senki nem kereste meg. Arra a kérdésre, szívesen bújna-e ismét a Jedi-mester bőrébe, Neeson kezéből telefont formált és a füléhez emelte, majd annyit mondott: „Mennyi?”

A visszatérése egyébként nem okozna zavart az Erőben: a sztori szerint ugyanis Qui-Gon Jinn volt az első Jedi, aki szellemként meg tudott jelenni más Jediknek. Az Obi-Wanról szóló filmben felbukkanhatna akár ekképpen. A tudást egyébként továbbadta Yodának és Obi-Wan Kenobinak, de Anakin Skywalker is képes volt rá, ahogy A Jedi visszatér végén láthattuk.

A hatvanöt éves színész elárulta azt is, túl idősnek érezte már ahhoz magát, hogy akciófilmeket forgasson, ezért mondta két hete, hogy visszavonul ettől a műfajtól, de most meggondolta magát.

Liam Neeson arról is mesélt, milyen együtt forgatni a fiával, akit egyébként korábban próbált lebeszélni erről a hivatásról, mivel a színészet a visszautasításokról szól. „Nem a képességeid miatt, hanem ahogy kinézel. Túl magas vagy, túl ír vagy, túl nagy az orrod, túl ilyen vagy, túl olyan vagy. Ettől akartam megvédeni” – mesélte Liam Neeson.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.