Nem tudni, mikortól lehet jegyet venni Az utolsó Jedikre

2017. október 5., csütörtök 14:14, frissítve: csütörtök 14:35

2015. október 19-én kezdték el árulni elővételben a jegyeket a Csillagok háborúja hetedik epizódjára, Az ébredő Erőre. Akkor a Cinema City és a budapesti Corvin Mozi online jegyértékesítő rendszere is összeomlott a terhelés hatására. A tavalyi, első önálló Star Wars-film, a Zsivány Egyes esetében jóval később, csak november végén indult el az értékesítés, de a Cinema City rendszere akkor is lehalt.

Mivel közeledik a nyolcadik rész, Az utolsó Jedik december 14-i hazai premierje – amelyen magyar színésznőt is láthatunk majd a vásznon –, szerettük volna megtudni, a rajongók mikortól válthatnak majd jegyet a Rian Johnson által rendezett filmre.

„Sajnos nincs erről infónk, illetve ha lenne, akkor sem mondhatnánk meg :(”

– válaszolta a forgalmazó Forum Hungary lapunk azon kérdésére, mikor indul a jegyértékesítés, illetve mikor érkezik Az utolsó Jedik hosszú előzetese (a pletykák szerint október 9-én, hétfőn, magyar idő szerint feltehetően az már kedd lesz).

A Cinema City Magyarország sem volt sokkal közlékenyebb. Mint írták, tudomást fogunk szerezni róla, amint publikus lesz az információ. Az előzetessel kapcsolatos kérdésünkre pedig úgy reagált a cég marketing- és PR-igazgatója, hogy forduljunk a forgalmazóhoz. Aki persze nem mondott semmit.

Tehát egyelőre nem tudni, mikortól indul a jegyértékesítés. Ám ha úgy számolunk, hogy a korábbi két filmhez hasonló lesz az érdeklődés, és a Cinema City nem fejlesztett az online jegyeladást kiszolgáló gépparkon, akkor feltételezhetjük, hogy a jegyvásárlás ezúttal is okoz majd kellemetlen perceket a Star Wars-rajongóknak.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.