Tovább tágul a Star Wars-univerzum

Grund

2016. január 26., kedd 21:32

Újabb Star Wars-mozifilmek készítését jelentette be az ismerteken túl a Disney stúdió elnöke, ami azt jelenti, hogy 2019 után sem maradnak Csillagok háborúja-filmek nélkül a rajongók. A BBC-nek nyilatkozó Bob Iger sem a filmek számáról, sem a bemutatók időpontjáról nem adott tájékoztatást, és a rajongók körében igen népszerű fejvadász-karakter, Boba Fett történetét összefoglaló filmről szóló pletykákat sem erősítette meg.

Jelenleg négy Star Wars-film van a gyártás különböző fázisában: az űreposz első önálló cselekményű fejezete december 16-án kerül a mozikba Rogue One címmel, amelyet a saga 8. epizódja követ a következő évben. 2018-ban egy Han Solo ifjúkoráról szóló filmet, 2019-ben pedig a Csillagok háborúja 9. részét mutatják be.

Iger elárulta, hogy a Disney-nek a Marvel-képregényeken alapuló szuperhősfilmekkel is hosszú távú tervei vannak. „Karakterek ezrei szerepelnek a Marvel univerzumában, sose lesz vége a folytatásoknak” – mondta a BBC-nek. A következő az Amerika kapitány: Polgárháború lesz, amelyet tavasszal mutatnak be. A BBC értesülései szerint ezt még legalább nyolc további Marvel-film követi majd.

A szerkesztő ajánlja

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.

Lakner Dávid

Kádárista prostituáltnak áll a híres magyar színésznő

A Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra szerint merni kell nagyot gondolni. Interjú.