A Vidi edzője szerint volt játékos, akinek nem volt kedve futballozni

MN

2017. július 17., hétfő 08:28, frissítve: hétfő 08:36

Az előző bajnokság ezüstérmese, a Videoton az újonc Balmazújváros ellen kezdte meg a 2017/2018-as szezont. A találkozó kis meglepetésre 1-1-es döntetlennel zárult, aminek érthető módon a vendégek trénere örült jobban. Horváth Ferenc elmondta, hogy a megszerzett egy pont „a szív diadala volt, a srácok mindent megcsináltak, amit kértem tőlük”. Hozzátette, játékosainak még meg kell szokniuk az NB I légkörét, hiszen sokan közülük korábban még nem játszottak az első osztályban.

A Videoton mestere hibáról, idegeskedésről és olyan technikai hibákról beszélt, amik ezen a szinten nem elfogadhatók. „Kezelni kell a nyomást” – nyilatkozta az NS TV felvételei alapján a lefújás utáni sajtótájékoztatón Marko Nikolics. A Vidi edzője szerint volt játékos, akinek nem volt kedve futballozni, s emiatt nem sikerült az utolsó passzok.

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.