Állítólag maláriás a Fradi egyik játékosa

MN

2018. január 14., vasárnap 10:45, frissítve: vasárnap 14:36

Ghánában gyógyul a maláriában megbetegedett Joseph Paintsilt – írja a Csakfoci.hu. Ő az, aki a tavalyi év legszebb gólját szerezte ferencvárosi színekben, ezzel az Év gólja díjat is elnyerte. Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója igyekezett felvenni a kapcsolatot vele, sikertelenül. „A játékost nem tudtuk elérni. Az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta a jelentést, ami a birtokunkban van. Sajnálatos módon nem tudták elérni. Ígéretet kaptunk – ez lassan 24 órája volt –, hogy egy órán belül jelentkeznek, ez azóta sem történt meg” – nyilatkozta a TV2-nek. A Csakfoci úgy tudja, betegsége ellenére nem kellett kórházba feküdnie, hanem orvosai otthoni pihenést javasoltak neki.

Paintsilt határozott idejű munkaszerződés köti Budapesthez, ugyanakkor már olyan szóbeszédről is hallani, hogy a belga Genk is megszerezné a 19 éves, jó szezont záró játékost. Paintsil tavaly nyáron igazolt a Fradihoz. A 2017–2018-as szezonban 14 meccsen hatszor talált kapuba.

 

 

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.