Állítólag maláriás a Fradi egyik játékosa

MN

2018. január 14., vasárnap 10:45, frissítve: vasárnap 14:36

Ghánában gyógyul a maláriában megbetegedett Joseph Paintsilt – írja a Csakfoci.hu. Ő az, aki a tavalyi év legszebb gólját szerezte ferencvárosi színekben, ezzel az Év gólja díjat is elnyerte. Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója igyekezett felvenni a kapcsolatot vele, sikertelenül. „A játékost nem tudtuk elérni. Az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta a jelentést, ami a birtokunkban van. Sajnálatos módon nem tudták elérni. Ígéretet kaptunk – ez lassan 24 órája volt –, hogy egy órán belül jelentkeznek, ez azóta sem történt meg” – nyilatkozta a TV2-nek. A Csakfoci úgy tudja, betegsége ellenére nem kellett kórházba feküdnie, hanem orvosai otthoni pihenést javasoltak neki.

Paintsilt határozott idejű munkaszerződés köti Budapesthez, ugyanakkor már olyan szóbeszédről is hallani, hogy a belga Genk is megszerezné a 19 éves, jó szezont záró játékost. Paintsil tavaly nyáron igazolt a Fradihoz. A 2017–2018-as szezonban 14 meccsen hatszor talált kapuba.

 

 

 

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.