Bernd Storck sorsa kedden dőlhet el

MTI

2017. október 12., csütörtök 07:31, frissítve: csütörtök 10:44

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot, amelyet a Feröer szigetek 1-0-s legyőzésével a harmadik helyen zárt Bernd Storck együttese.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a közmédiának elmondta, több olyan eredmény is született a kvalifikáció során, amely nem felelt meg a várakozásoknak, így az andorrai vereség vagy a feröeriek elleni összecsapás. Hozzátette, jövő kedden az elnökség meghallgatja szakemberek véleményét, a válogatott vezetését és a szövetségi kapitány beszámolóját is, ezek után kell a megfelelő döntést meghoznia.

Csányi Sándor hangsúlyozta, a legfontosabb, hogy a válogatott ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon, amelynek az egyik házigazdája is lesz, éppen ezért óriási „baj és szégyen lenne”, ha nem kvalifikálná magát.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.