Dárdai Herthája megszerezte első győzelmét 2016-ban

MNO

2016. február 26., péntek 22:22, frissítve: szombat 13:31

A Dárdai Pál vezette Hertha BSC a Köln otthonában elért győzelmével megszerezte első tavaszi sikerét a Bundesliga 23. fordulójában.

Visszaadta a sors, amit eddig tavasszal elvett a Hertha BSC csapatától. A Dárdai Pál vezette együttes brusztolós és a végletekig kiélezett mérkőzésen hozta el a Köln otthonából az igen fontos három pontot. A mindent eldöntő gólt Ibisevic szerezte.

A találkozó végén a berlini együttes okos, taktikus játékkal már csak időhúzó jelleggel futballozott. A Hertha ezzel megszerezte első sikerét 2016-ban.

A két együttes 22. alkalommal csapott össze egymással, hat kölni siker és három döntetlen mellett a mostani volt a 13. berlini győzelem. Így a két csapat legutóbbi hat mérkőzéséből a Hertha négyszer hagyta el győztesen a pályát, s kétszer döntetlenre végeztek a felek.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Lázár János: Akit Gyurcsány támogat, az a szememben nem vásárhelyi

A miniszter szerint úgy viselkedtünk, ahogy a Rákosi-diktatúrában volt szokás. A vásárhelyi választásról beszélgettünk.

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.