Dzsudzsák nem megy Kínába

MNO

2016. február 19., péntek 04:23, frissítve: péntek 08:26

Dzsudzsák Balázs pozíciója stabil, a játékos nem megy Kínába, a pletykák pedig nem tesznek jót neki – hangzott el a Sport TV Mai helyzet című műsorában, ahol Vörösbaranyi József, Mehmet Basaran és Esterházy Mátyás beszélt a játékosról.

„Jelen pillanatban úgy néz ki a történet, hogy Balázst nem rúgják ki, és nem megyünk Kínába sem. Maradunk Törökországban” – foglalta össze a műsorban Dzsudzsák Balázs jelenlegi helyzetét Vörösbaranyi József, a Stars & Friends Magyarország ügyvezetője, a játékos menedzsere.

„Törökországban, akárcsak Magyarországon, botrányokra, szenzációra van szükség” – mondta a török forrásokról Mehmet Basaran Magyarországon élő török újságíró, hozzátéve: véleménye szerint minden rendben van Dzsudzsákkal, sőt számára az sem lenne meglepetés, ha jövőre valamelyik nagyobb csapatban, a Besiktasban, a Fenerbahcéban vagy a Galatasarayban játszana.

„Nagy örömmel hallgatom Mehmet szavait. Jelen állapot szerint Balázsnak az a legfontosabb, hogy újra játsszon a Bursában, ugyanis jön az Eb. Ezért mindent meg fog tenni. Úgy gondolom, ez majd a jövő zenéje lesz” – reagált az utóbbi felvetésre a menedzser.

„Balázs pozíciója abszolút stabil”

Esterházy Mátyás úgy fogalmazott: jelenleg az a tendencia, hogy minden jó játékos, így Dzsudzsák is, érdekes Kínában. „Mivel mi nem az újságokból tájékozódunk, tudtuk, hogy Balázs pozíciója abszolút stabil a Bursában, így nem gondolkodtunk abban, hogy váltunk” – fogalmazott a Stars & Friends Magyarország játékosügynöke. Azért nem lepődne meg, ha február 26-áig, a kínai átigazolási piac zárásáig érkezne onnan ajánlat, mert a magyar szélső folyamatosan téma az átigazolási piacon.

Vörösbaranyi József arról, hogy miért fontos a játékosok életében az Eb-szereplés, azt mondta: ez a világesemény minden labdarúgó számára nagyon fontos, és nem a személyes érdekei miatt, hanem azért, hogy a válogatott minél sikeresebb legyen. „Ők is érzik annak a felelősségét, hogy egész Magyarország figyel erre a dologra” – jegyezte meg.

Dzsudzsák: Dehogy akarnak elküldeni

A Bursaspor magyar szélsője a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott: eddig nem akarta kommentálni azokat a pletykákat, amelyek a török csapattól való kirúgásáról szóltak, ugyanis semmi alapjuk nincs. A válogatott csapatkapitánya elismerte, hogy a klub sportigazgatója leült vele négyszemközt beszélgetni, de csak arról esett szó, miben segíthetnek annak érdekében, hogy jobb teljesítményt nyújtson.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.