Elhagyja Ronaldo a Real Madridot?

MN

2018. január 21., vasárnap 15:35, frissítve: vasárnap 21:04

A Real Madrid engedélyt adott Cristiano Ronaldónak, hogy tárgyalni kezdjen nyári átigazolásáról – írja a Yahoo Sport. A portál úgy tudja, a két legesélyesebb csapat, amely szóba jöhet, a Paris Saint-Germain és a Manchester United.

Logikus lépés lenne, ha Ronaldo a korábbi csapatához igazolna, hiszen nem titok, hogy a Unitednek már jó ideje fáj a foga a portugál támadóra, ám a legstabilabb pénzügyi háttérrel – amely Ronaldo igényeinek is megfelelne – egyedül a katari tulajdonú PSG rendelkezik.

Ronaldo viszonya az utóbbi hónapokban megromlott Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével. A klub még a szezon végén ígérte meg, hogy megemelik a portugál támadó alapfizetését, mivel az sokkal elmarad Neymarétől vagy Messiétől.

Ronaldónak 2021-ig van szerződése a Reallal, de abból ki lehet vásárolni. A Yahoo szerint százmillió euróért már elengednék a csatárt a madridi klubtól.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.