Elhagyja Ronaldo a Real Madridot?

MN

2018. január 21., vasárnap 15:35, frissítve: vasárnap 21:04

A Real Madrid engedélyt adott Cristiano Ronaldónak, hogy tárgyalni kezdjen nyári átigazolásáról – írja a Yahoo Sport. A portál úgy tudja, a két legesélyesebb csapat, amely szóba jöhet, a Paris Saint-Germain és a Manchester United.

Logikus lépés lenne, ha Ronaldo a korábbi csapatához igazolna, hiszen nem titok, hogy a Unitednek már jó ideje fáj a foga a portugál támadóra, ám a legstabilabb pénzügyi háttérrel – amely Ronaldo igényeinek is megfelelne – egyedül a katari tulajdonú PSG rendelkezik.

Ronaldo viszonya az utóbbi hónapokban megromlott Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével. A klub még a szezon végén ígérte meg, hogy megemelik a portugál támadó alapfizetését, mivel az sokkal elmarad Neymarétől vagy Messiétől.

Ronaldónak 2021-ig van szerződése a Reallal, de abból ki lehet vásárolni. A Yahoo szerint százmillió euróért már elengednék a csatárt a madridi klubtól.

A szerkesztő ajánlja

Vékony Zsolt

Egy szemérmes és roppant energikus ember – hetvenéves Cserhalmi György

Bár az utóbbi években több lesújtó dologgal is szembe kellett néznie, továbbra is kiemelkedő ikonja a magyar színjátszásnak.

Molnár Csaba

Az amerikai elnökválasztást befolyásoló orosz trollok mindennapjai

Tizenhárom orosz a Facebook és Twitter segítségével dróton rángatta az amerikai választók tömegeit.