Megvan, melyik fradista vezette a rommá tört autót

MNO

2016. január 18., hétfő 16:07, frissítve: kedd 11:19

Értesüléseink szerint vasárnap hajnalban balesetet szenvedett a Ferencváros több labdarúgója. A budapesti zöld-fehér klub közleményében elismerte, hogy Varga Roland vezette az autót, utastársa pedig Busai Attila volt. Mindketten alkoholt fogyasztottak. Információink szerint azonban volt egy harmadik, válogatott Fradi-játékos is az autóban.

Információink szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának három magyar játékosa, szombatról vasárnapra virradó éjszaka, hajnali két órakor, a Kútvölgyi úton betonfalnak ütközött.

A gépjármű összetört, és az összes légzsák kinyílt. Szemtanúk szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük a jelenlévőkkel szóváltásba keveredett. A harmadik focista a baleset után elhagyta a helyszínt.

Az eset kapcsán rendőri intézkedés történt. Felvettük a kapcsolatot az ORFK sajtóosztályával, válaszukat szöveghűen közöljük:

Budapest XII., Kútvölgyi úton 2016. január 17-én a reggeli órákban – eddig ismeretlen okok és körülmények között – egy személygépkocsi kőfalnak ütközött. A baleset során két személy megsérült. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

Megkerestük a Ferencváros sajtófőnökét is, de nem reagált hívásunkra és levelünkre. Majd a Fradi.hu-n megjelent az alábbi közlemény:

„A Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szombatról vasárnapra virradóra Budapesten közlekedési balesetet szenvedett. A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetését. A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek. Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgó csapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik.”

A kommüniké csak két játékosról tesz említést, miközben információink szerint velük volt egy válogatott klubtársuk is.

A zöld-fehérek jelenleg Magyarországon készülnek a tavaszi szezonra, január 20-án, szerdán pedig edzőtáborba utaznak a törökországi Belekbe.

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.