Fordulat Bogdán-ügyben: Klopp is megszólalt

MNO

2016. január 28., csütörtök 14:36, frissítve: csütörtök 15:47

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere nem engedi el a téli átigazolási időszakban a gárda partvonalra került magyar kapusát, Bogdán Ádámot.

Bogdán Ádám az utóbbi időben több játéklehetőséget is kapott a Liverpoolban, de nem tudott élni a sansszal, hogy beverekedje magát a vörösek kezdőcsapatába. Ellenkezőleg: a Watford elleni Premier League- és az Exeter elleni FA-kupa-mérkőzésen is nagyot hibázott, így jelenleg még a cserepadon sem számolnak vele a csapatnál.

A magyar játékos az ominózus hibák után most beszélt először Jürgen Klopp-pal, a csapat menedzserével a jövőjét illetően. Kiderült, a német szakember nem engedi el Bogdánt a téli átigazolási időszakban, azt szeretné, hogy a kapus újra felépítse magát a Liverpoolban – írja az Origo. Egy szezon közbeni rövidebb kölcsönadásról viszont nem mondott le a menedzser, ez esetben Bogdán védhetne néhány hónapig egy angol, valószínűleg alsóbb ligás együttesben.

Ez egyrészt jó hír a kapuvédőnek, ugyanis még él a bizalom iránta, és nem lett kegyvesztett teljes mértékben, viszont játéklehetőség híján a nyári franciaországi Európa-bajnokság előtt csökkennek az esélyei a nemzeti csapat keretébe való bekerülésre.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

Miért innák a legdrágább ásványvizet, ha sokkal többért nyerset is kaphatnak?

Az amerikai yuppie-k úgy veszik literenként 1800 forintért a tömény baktériumtenyészetet, mint a cukrot.

Majláth Ronald

Vádaskodásokkal és félelmekkel teli vita Macedónia nevéről

Ha nem kötnek kompromisszumot a görögökkel, az egykori jugoszláv tagköztársaság óriási árat fizethet.

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.