Fradi-ügy: „a táborvezetők átverték a klubot”

MN

2017. november 9., csütörtök 08:08, frissítve: csütörtök 11:07

Mint ismert, a Ferencváros-Debrecen mérkőzés szünetében kialakult tömegverekedésben egy ember könnyebben, kettő súlyosan megsérült.

A rendőrség és a klub továbbra is keresi azokat a verekedőket, akik összetűzésbe kerültek egy korábbi vezérszurkolóval a meccs alatt. Az illető késsel megsebesített többeket, majd alaposan megverték.

Most megszólalt az incidens során súlyosan megsérült, Bonyha nevű szurkoló barátnője. Már ha tényleg ő osztotta meg gondolatait a Facebookon, ugyanis könnyen elképzelhető, hogy álprofillal van dolgunk.

Mint írja, „a srácok négyen mentek ki a meccsre, kizárólag szurkolni. A táborvezetők átverték a klubot, mert megígérték, nem lesz bántódásuk a fiúknak. A szemükbe nem merték mondani, hogy rájuk fognak menni. Hazudik az összes. Előre kitalálták, rávettek több csoportból is embereket, aztán negyvenen rámentek Bonyhára, a többi tíz a barátjára, nála kés sem volt, de majd ezt lehet látni a felvételeken. Bonyha önvédelemből az életét védte, megölték volna.”

Hozzáteszi: „Majd kiderül az igazság, ami fájni fog, ugye táborvezetők?”

Érdemes kiegészíteni mindezt azzal, hogy a Fővárosi Főügyészség arról számolt be a minap, hogy a sértett védekezésül használta a nála lévő kést, így vizsgálják a jogos védelmi helyzet fennállását.

A szerkesztő ajánlja