Kádár: Lássuk be, igazuk volt a szurkolóknak

MN

2017. október 13., péntek 10:11, frissítve: péntek 14:41

„Pocsék érzés volt. Nyilván senkinek sem esik jól, ha kifütyülik, ez alól mi sem vagyunk kivételek. De lássuk be, igazuk volt a szurkolóknak. Feröer ellen nem játszottunk jól, […] sőt az egész selejtezősorozat gyengére sikerült. Szóval a magam részéről abszolút megértem a szurkolók reakcióját.”

Kádár Tamás, a válogatott és a Dinamo Kijiv balhátvédje ritkán szólal meg, de akkor kivétel nélkül egyenesen fogalmaz, most is így tett a Nemzeti Sportnak adott interjújában a Feröer elleni, kifütyült 1-0 után. Elismerte a csapat és saját maga felelősségét, és azt mondta, finoman szólva is felejthető évet zárt a nemzeti csapat.

Mint arról mi is írtunk, Dzsudzsák Balázs a szokásoknak megfelelően odahívta a csapatot a lefújás után az ultrák elé, de azok elhajtották őket, nem volt közös himnuszéneklés.

Ezután szinte minden játékos bevonult az öltözőbe, kivéve Kádárt, aki körbesétált a gyepen, és ahogy eddig is, megtapsolta a közönséget. „Egyszerűen úgy éreztem, ha korábban, a sikerek idején így volt ez szokás, én most is körbemegyek, és megköszönöm nekik, hogy kijöttek a stadionba” – adott magyarázatot a futballista, hozzátéve: észre sem vette, hogy a társai közben már rég az öltözőben voltak.

Kádárt arról is megkérdezte az újságíró, hogy mit gondol Bernd Storck jövőjéről, de ő úgy fogalmazott, erről senki sem kérdezte, de nincs is rá szükség.

„Sokan örülnének, ha távozna, mások nem bánnák, ha maradna, hiszen elindult egy úton. Csakhogy nem mi, játékosok és nem is a szurkolók döntenek a sorsáról.”

A szerkesztő ajánlja

Földi Bence

Kölcsönzött szlogenekkel, program nélkül a Fidesz

A kormánypárt szinte az összes üzenetét máshonnan vette, például a nácikkal kollaboráló francia politikusoktól.

Ficsor Benedek

A magyar olajmezőkből nem lesz pénz a hatalmas múzeumokra

Mélyi József művészettörténész a Liget-projektről, a stadionokat benövő gazról és a megfordított folyókról.

Lándori Tamás

Döntenek ma a lúgos perben: összeszedtük a vád és a védelem főbb állításait

A negyedik – és minden valószínűség szerint nem az utolsó – bírói tanács dönt a bűncselekmény ügyében.

Molnár Richárd

Titkos kommunikációs stratégia oldalanként 450 ezerért Cegléden

A város fideszes önkormányzata hivatalosan üzleti érdekből rejtegeti méregdrága tervét.

x
Rendkívüli hír