Kibékült Kubatov Gábor és Csányi Sándor

MN

2017. augusztus 12., szombat 12:01, frissítve: szombat 16:48

A Ferencváros ebben a bajnoki szezonban újra a Groupama Aréna öltözőbejáratához közeli helyet biztosít a hazai mérkőzésein tevékenykedő játékvezetők autóinak – írja a Blikk.

A lapnak Kubatov Gábor, az FTC elnöke elmondta: találkozott Csányi Sándorral, és sok mindenről beszélgettek. „Az MLSZ partner volt, a figyelemfelhívásnak szánt lépésünket megértette, az elképzeléseink találkoztak, így megállapodtunk egymással” – jelentette ki.

A lap szerint a korábbi távolabbi parkoló megszűnt a Telekom székházának építése miatt, így mindenképpen új helyet kellett keresni.

Az MLSZ sajtóosztálya megerősítette a hírt. Sipos Jenő, a futballszövetség szóvivője közölte, a Ferencváros és az MLSZ kapcsolata kiváló, az elmúlt időszakban több szinten is egyeztetés zajlott a szövetség és a klub között.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a zöld-fehérek és az MLSZ közti acsarkodás vélhetően azért kezdődött: Thomas Dollt, az FTC trénerét több meccsről is eltiltották, mivel kritizálta a játékvezetők munkáját. A mester azon akadt ki, hogy állandóan tizenegyest ítélnek a csapata ellen. Hozzá csatlakozott egyébként Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója, aki egy televíziós műsorban azt kérte, az MLSZ többet ne küldje az ő meccseikre Kassai Viktort, aki több büntetőt is befújt az utóbbi időben ellenük.

Mivel – sajtóhírek szerint – a Fradi úgy gondolja, a bírók összeesküdtek velük szemben, úgy állnak bosszút, hogy a játékvezetők számára kijelölt parkolót jó messzire jelölik ki a stadiontól, de elvileg még olyan távolságra, mely a szabályzatnak megfelel. Az MLSZ szerint azonban mégsem felel meg: több alkalommal is megrótta a Fradit a parkolás miatt.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.