Kleinheisler a Bundesligába igazolt

MNO

2016. január 20., szerda 13:09, frissítve: szerda 14:36

A fehérváriak parkolópályára tett középpályása 2019-ig a Werder Bremené.

A Bild értesülései szerint Kleinheisler László az orvosi vizsgálatok sikeres teljesítése után 2019-ig szóló szerződést kötött a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremennel – írja az NSO.

A magyar válogatott középpályás a múlt héten próbajátékon szerepelt a brémai klubnál, jó benyomást keltett, és a klubvezetők már eddig is magabiztosan nyilatkoztak a megszerzéséről. Azóta a Videotonnal már az egyezség is megszületett – tudta meg a portál fehérvári forrásból. Erre utal a brémai ügyvezető nyilatkozata is, aki biztosra veszi Kleinheisler érkezését.

„Kleinheisler esetében azzal számolunk, hogy megszerezzük. Remek játékosról van szó” – közölte a Kreiszeitunggal korábban Thomas Eichin, a klub ügyvezetője.

Az NDR értesülései szerint a futballista már a Schalke elleni tavaszi szezonrajton (vasárnap 17.30) a brémai meccskeretben lehet. A regionális rádió- és televízióadó, valamint a Bild korábban háromszázezer eurós átigazolási összegről írt.

A 21 éves, kazincbarcikai születésű Kleinheisler László a Puskás Akadémiánál nevelkedett, innen került a Videotonhoz három éve. 2015-ben hosszú hónapokon át csak a Videoton második csapatával edzett, mert nem volt hajlandó a klub által preferált módon szerződést hosszabbítani. Bernd Storck ennek ellenére hívta be a magyar válogatottba. A norvégok elleni pótselejtező odavágóján az ő góljával nyertünk, a visszavágón is pályára lépett.

A szerkesztő ajánlja

Vékony Zsolt

Egy szemérmes és roppant energikus ember – hetvenéves Cserhalmi György

Bár az utóbbi években több lesújtó dologgal is szembe kellett néznie, továbbra is kiemelkedő ikonja a magyar színjátszásnak.

Molnár Csaba

Az amerikai elnökválasztást befolyásoló orosz trollok mindennapjai

Tizenhárom orosz a Facebook és Twitter segítségével dróton rángatta az amerikai választók tömegeit.