Kleinheisler a Bundesligába igazolt

MNO

2016. január 20., szerda 13:09, frissítve: szerda 14:36

A fehérváriak parkolópályára tett középpályása 2019-ig a Werder Bremené.

A Bild értesülései szerint Kleinheisler László az orvosi vizsgálatok sikeres teljesítése után 2019-ig szóló szerződést kötött a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremennel – írja az NSO.

A magyar válogatott középpályás a múlt héten próbajátékon szerepelt a brémai klubnál, jó benyomást keltett, és a klubvezetők már eddig is magabiztosan nyilatkoztak a megszerzéséről. Azóta a Videotonnal már az egyezség is megszületett – tudta meg a portál fehérvári forrásból. Erre utal a brémai ügyvezető nyilatkozata is, aki biztosra veszi Kleinheisler érkezését.

„Kleinheisler esetében azzal számolunk, hogy megszerezzük. Remek játékosról van szó” – közölte a Kreiszeitunggal korábban Thomas Eichin, a klub ügyvezetője.

Az NDR értesülései szerint a futballista már a Schalke elleni tavaszi szezonrajton (vasárnap 17.30) a brémai meccskeretben lehet. A regionális rádió- és televízióadó, valamint a Bild korábban háromszázezer eurós átigazolási összegről írt.

A 21 éves, kazincbarcikai születésű Kleinheisler László a Puskás Akadémiánál nevelkedett, innen került a Videotonhoz három éve. 2015-ben hosszú hónapokon át csak a Videoton második csapatával edzett, mert nem volt hajlandó a klub által preferált módon szerződést hosszabbítani. Bernd Storck ennek ellenére hívta be a magyar válogatottba. A norvégok elleni pótselejtező odavágóján az ő góljával nyertünk, a visszavágón is pályára lépett.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.