Kleinheisler-ügyben először szólalt meg Garancsi

MNO

2016. január 8., péntek 19:26

A Videoton elnöke, Garancsi István először beszélt Kleinheisler Lászlóról azóta, hogy a Videoton csapatában egyáltalán nem játszó támadó gólt szerzett az Eb-pótselejtezőn. A rádióbeszélgetés során szóba jött Horváth Ferenc és Paolo Sousa is.

Hosszú csendet tört meg Garancsi István, a Videoton csapatának elnöke. Az elöljáró a Trend FM péntek reggeli műsorában során szót ejtett Kleinheisler László ügyéről, s néhány gondolatban kifejtette a véleményét Paolo Sousa és Hortváth Ferenc kapcsán is.

Az oslói hősről, azaz Kleinheisler Lászlóról elmondta, hogy a játékos úgy döntött, hogy nem hosszabbít a Videotonnal, így az edzőnek döntenie kellett, hogy „olyan játékost tesz be a csapatba, akiről tudja, hogy menni akar, és nem számolhat vele hosszú távon, vagy olyat, aki a jövő szempontjából is értékes”.

A sportvezető megerősítette, hogy a csapat jelenlegi vezetőedzőjével, Horváth Ferenccel a szezon végéig számolnak, emellett továbbra is keresik a megfelelő külföldi szakembert. „A jó Eb-szereplés nagy segítségünkre lehet, csábítóbbá teheti a magyar klubokat is” – tette hozzá. Paolo Sousával kapcsolatban jelezte, hogy a tréner családi problémák miatt távozott.

A stadion újjáépítésével kapcsolatban Garancsi megjegyezte, hogy kisebbet, nagyjából 10-11 ezer fő befogadására alkalmas létesítményt épített volna. A klubelnök szerint a Videotonba befektetett pénze akkor térülne meg, ha a csapat visszakerülne az európai porondra, és néhány évig állandó szereplője lenne a csoportkörnek. Ám anyagi hasznot így sem húzna belőle, ugyanis, mint mondta, sportklubból nem lehet nyereséggel kiszállni.

A szerkesztő ajánlja

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.

Lakner Dávid

Kádárista prostituáltnak áll a híres magyar színésznő

A Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra szerint merni kell nagyot gondolni. Interjú.

Póla Gergely

Minden második Orbán Viktoré 2017 kifejezései közül

Szavazzon, hogy a döntőbe jutott tíz szó és szókapcsolat közül melyik legyen a 2017-es év kifejezése.