Luxemburgi vereség: Urbán Flórián nekiment Orbán Viktornak

MN

2017. november 10., péntek 11:58, frissítve: péntek 16:46

Orbán Viktor, Szélesi Zoltán és Horváth Ferenc ellen kelt ki a Luxemburg elleni vereséget követően Urbán Flórián.

„Sokan hittük, hogy az Andorra elleni vereségnél nincs lejjebb. De bizony van!” – írta Facebook-bejegyzésében. A korábbi negyvenszeres válogatott labdarúgó kiemelte: egy olyan fiatalembert neveztek ki szövetségi kapitánynak, aki „eredményt nem ért el a futballban, de még egy edzést nem vezetett le önállóan”, és akinek a meccs utáni nyilatkozata „vérlázító”.

„Miniszterelnök úr! Maga tényleg nem fog véget vetni annak, hogy fideszes seggnyalók vezessék a magyar labdarúgást? Nem kéne legalább a futballban elfelejteni a politikát és a szakmára helyezni a hangsúlyt? Magát tényleg nem zavarja, hogy milliárdokat öl bele a semmibe? Az akadémiai rendszer bevezetése óta nem neveltek ki egyetlen olyan labdarúgót, aki európai élcsapathoz tudott volna kerülni. Luxemburg-Magyarország 2:1...” – fogalmazott Urbán Flórián.

„Szövetségi kapitány Szélesi Zoltán. Ugye maga is látja, hogy ennél már nincs lejjebb? Ha a belga fiatalember sem fog eredményt elérni, ki lesz a következő kapitány? Az a Horváth Ferike, akinek több veresége van edzőként, mint győztes meccse? Bátran szégyellje magát mindenki, aki ennek az eredménynek a részese. Mondom, mindenki. Maga is!” – zárta sorait az Újpest egykori játékosa.

A szerkesztő ajánlja

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.

Molnár Richárd

Átjáróház a letelepedési kötvényprogram? Csak húszan buktak el a sok ezerből

Nehéz volt megbukni a nemzetbiztonsági vizsgálatokon a letelepedési kötvényeseknek.

Kerekes Zsolt

„Orbán Viktor tisztában van vele, hogy nagyobb valószínűséggel veszíteni fog”

Az elégtétellel való fenyegetés azt mutatja, a választás utánra is ki van tűzve a feladat: összetartás, ellenállás, visszavágás.

Grimm Balázs

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.